Firma ZBYNĚK ŠUSTR vznikla v roce 2001. Od roku 2010 změnila právnickou formu na ZBYNĚK ŠUSTR s.r.o. a začala se věnovat specializovaným pracím, jako jsou sanace, injektáže, průmyslové podlahy, úprava podkladů, broušení a tryskání. Mezi velké projekty naší společnosti jmenujme např. Laserové centrum ELI Dolní Břežany, nová budova ČVUT Praha, Centrum Černý Most, OC Chodov, IKEM Praha, FAMU Praha, Metropole Zličín, V Tower Praha. V roce 2017 jsme spustili projekt práškové lakovny s automatickou lakovací linkou, umožňující lakování výrobků až o rozměrech 9,5m délky x 2,1m výšky x 1,1m šířky a o hmotností 2000Kg.

Pokračovat

Cookies

  1. Zbyněk Šustr s.r.o., Hroubovice 69, 538 54, IČ 28784278, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu firmy.

  2. Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, zejména provozovatelům služeb a platforem Google.com. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

  3. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Na těchto webových stránkách shromažďujeme následující soubory cookies:

Typ Název Účel Expirace
cookies třetích stran Google Analytics Získání statistických informací Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění


  • Fakturační údaje
  • Zbyněk Šustr s.r.o.
  • Hroubovice 69, 538 54
  • IČO: 28784278
  • Spisová značka: C 27151 vedená u Krajského soudu v Hradci Králové